lørdag 23. oktober 2010

Søndag i Birkelunden

Først og fremst: takk til alle som deltok på Høstvarmingsgave-konkuransen! Det har vært artig å gjennomføre, selv om bloggen min er liten i besøkssammenheng. Det ble tilsammen ca 30 deltakere! (med kommentarer og følgere). Noe som gjorde at vinnersjansen faktisk var stor! :D Det var til og med deltakere både fra Danmark  og Sverige. Det synes jeg er veldig stas! :)

Kjølig, solfylt høstdag. Da er det fint å ta frem sykkelen for å farte mellom Oslos bydeler. Fra Tøyen til Grünerløkka ♥


To stoler til 1200.- som jeg helt sikkert hadde fått prutet ned enda mer. Den ene må nemlig trekkes om. Men de var uansett laaangt over forrige søndags loppe-budsjett. Når jeg drar til Birkelunden tar jeg ut en viss sum og holder meg til det. Ellers ryker nok hele månedens matbudsjett på ett blunk... :S

Foo hunder. Akkurat de sammen som de foran bildeveggen til Rikkes stil.
Hunnløven har en baby under poten, fordi hun beskytter alle mennesker, mens Hannløven har en klode under poten, han er jordens hersker og beskytter. I det gamle kina hadde alle rike familier slike løver foran inngangen sin.

Very very super CHIC! ÅÅÅ! Jenny fant den først, og vi falt fullstendig for den. Den hadde tatt så og si hele dagens budsjett, så vi gjorde en hederlig innsats med å få prutet den ned litt. Jenny fikk kash, gikk bort til bruktselgermannen og gav seg ut for å være alene. Men den grådige brukselgermannen falt ikke for min sorte fårs bedårende sjarm. Hmpf, fnyyyyzzz!!

Denne stolen med krakk hadde passet perfekt i Medie- og underholdningrommet mitt, hvis jeg skulle hatt et Modernisktisk Funkishus i Hardanger.

Åååwww! Jøsses meg! Jeg har jo glemt å ta bilder av de tingene jeg faktisk kjøpte! Haha!
Jaja, det får bli i et annet innlegg....

Nå må jeg opp av sengen og komme i gang med dagen min. Egentlig var jeg ferdig med innlegget for en halv time siden, men da forsvant halvparten av teksten!

Ha en strålende lørdag alle sammen!

Og til de av dere som har mulighet; Dra til Løkka i morgen. Kjøp en kaffe på Kaffebrenneriet og rusle dere en tur til Markedet i Birkelunden. Der treffer dere også Elin Anita fra Eddas kreativiteter. Hun har alltid masse masse vakre, vakre ting og det går som varmt hvetebrød! Ta med en kaffe til henne fra meg!
God søndag til dere også da ♥

5 kommentarer:

 1. Hei du, uff, jeg fikk ikke vært i Birkelunden i dag, får satse på neste helg, har bare brettet tøy i hele dag føles det som, skulle gjerne hatt en tørketrommel hvor tøyet kom ferdig brettet ut;-)) Så fine høstbilder på bloggen din i dag. Brødet er fra den svenske kokken Leila Lindholm sin bok "a piece of cake" det er bare de mest perfekte oppskrifter, blir liksom aldri feil. Ha en fin søndag videre. Wilhelmines.

  SvarSlett
 2. Så deilig det ser ut å fortsatt kunne bruke sykkel! :o)

  SvarSlett
 3. Hi hi..der var foo dogsene ja:)
  Men så masse fint...skulle vært der ser jeg:)
  Ha en fortsatt fin dag!!
  Rikke:)

  SvarSlett
 4. Juhuuuu, der har nå visst snuppa fått te Picasa!!! ;o)
  Skikkelig flott blei den nye headeren! Sant det e gøy? :o)
  Du, ka skjerf var det du kunne tenkt deg forresten. Finne det ikkje igjen ser du. Det regnbuefarga huska eg og det andra var det det stripete i blåtoner? Det øverste på det bildet e sendt te Trondheim, så eg håpe det ikkje var det ;o)

  Går litt i surr her hos meg ser du :o)

  Hærlig stemningsrapoort fra Birkelunden og forresten! Tenkt at helga eg var der, så var det ein av de ytterst få i år som det var stengt! Nuvel, kan jo ikkje få med seg ALT alltid, tihi :o)

  SvarSlett
 5. hei!
  fin blogg du har
  så heldig du har vært som fant så mye fint på loppis!

  jeg har også ei jente som heter Jenny
  men hun er bare 3 :)

  ha ei fortsatt fin uke
  Hilsen Åpent hus

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...