mandag 11. oktober 2010

Her vil eg byggje, her vil eg bu.

Lørdags morgen pakket vi i bilen og vendte ryggen mot Tøyen og nesa mot Hardanger. Etter 7 timer endte vi opp ved hytta vi har leid for høstferieuka. Her ble vi møtt av grått vær og storm i kastene. Etter 13 år i Oslo synes jeg det er herlig med vær som røsker!
Fjorden koker, og i følge sønnen min er det flere tornadoer som også herjer på sjøen.

En tur i Omshagen. Her ligger biter av Malmangernuten spredd rundt om kring, langs foten av fjellet.

Ville, vakre Malmangernuten. Nuten har vært, og er fortsatt et motiv som mange malere har festet til lerretet. En dag (når jeg blir rik) skal jeg kjøpe meg et flott maleri av Malmangernuten og ha på veggen. Men enn så lenge kan jeg ta meg en tur ut, stå ved dens føtter og skue orginalen.
Regnbue over Rosendal

Sola skinner på andre siden av Hardangerfjorden.
Her er vi ikke så langt fra hvordan utsikten fra tomta mi blir. Gleder meg til å bytte utsikten i bakgården min til dette her!

Er ikke dette et fantastisk sted?


5 kommentarer:

 1. Skjønner deg så klart når jeg ser bildene, men kommer til å savne deg! Bare det å vite at du er i by´n er godt :) Det er liksom litt langt til Hardangerfjorden. Men det er spennende å følge med bloggen din om flytting og interiør, vi har ofte samme smak ser jeg. Liker også kommentarene dine, de gjør prosessen/bloggen interessant og nær! God klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Rita! Tusen hjertelig takk for strålende "kritikk"! Det var veldig hyggelig å høre. Kommer til å savne deg og byen, og å få invitasjoner til Blå :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er blitt å skrive i bloggen din. Og dette var kjekt å lese om og. Det er myyye vær her på Vestlandet det skal være sikkert.

  SvarSlett
 4. Heisann :)

  Ja, jeg har fått et helt hefte med oppskrifter, og det er enormt mye å skrive av, og jeg skjønner ingenting av hekling og alle kodene og tallene, så jeg foreslår at du går i en garnbutikk/heklebutikk og kjøper samme heftet.

  Det heter: Pt, design nr 93.
  Er mange lekre hekleoppskrifter i heftet, men det hadde tatt va hundre år for meg å skrevet ned alle de kodene*ler*

  Så de har sikkert heftet i garnbutikken"din" :)

  Masse lykke til snuppelupp

  SvarSlett
 5. Hei hei og takk for hyggelig melding på bloggen min - jeg visste ikke historien så det var jo artig..Mine Foo dogs er kjøpt via Ebay, og synes de er så kule:)
  Takk for tipset om bildeveggen, det som er vanslig og ikke synes så godt på bildet er at veggen er ikke rett, det er på en måte et hjørne i midten så blir fort skjevt...men skal teste ut det du tipser om:)
  Ha en fin helg:)
  Rikke

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...