lørdag 29. januar 2011

Parkering i Oslo øst - Parking Eastend Oslo

Dear all interior friends! 
This blog is also about my life here in Oslo. So forgive me this very uninterior oriented post! Parking in Downtown Oslo must be the closest you can get to parking in Hell! 
Actually it is how it will be to park if Hell frezes over.

One of the things that I am really looking forward to when I move to a more rurale place is that I will be able to driv up front to the house and PARK my car outside! 
If I get home after 19.00 here in Oslo it sometimes takes me up till 30 minutes to find a place to park the car.


Parkering i Oslo er mildt sagt et helvete! Er det noe jeg VIRKELIG gleder meg til når jeg flytter på landet så er det at det bare er å kjøre hjem til huset sitt og ...... parkere! 
Ja det høres litt tåpelig ut at det er en av de tingene jeg virkelig gleder meg til.
Men når du hver eneste dag må kjøre minst to runder før du finner en plass å sette bilen så hadde dere forstått meg. Jeg irriterer meg grønn og tenker på dette dagelig! Hehe! 
Og er jeg ute på noe og kommer hjem etter 19 er det enda verre. Da må vi gjerne ty til litt små ulovlige parkeringssteder, som på gresset i bakgården. Venninna mi Gro kaller meg Bilanarkisten. Det sier vel det meste....

Jippi! I found a spot, wonder why no one else has taken it...?

Her har jeg faktisk vær heldig og funnet meg en plass. Med goooood plass! Hører til sjeldenhetene, men er vel ikke så vanskelig å tenke seg hvorfor ingen andre vil parkere her...Jennys skills in guiding me and the car safely is near perfection.
Jenny har blitt en mester til å dirigere når jeg skal parkere der ingen har parkert før......

We are leaving some space for the red car behind us so that he can get out. The car in front has the intersection as closest neighbour so he will be fully able to get out.
Må jo være litt plass til han bak så han kan komme seg ut. Han foran meg har gangfeltet som nærmeste nabo. Han kommer lett ut, men får antageligvis en bot på ruta som premie når han kommer tilbake.
Når man har kjørt rundt i 30 min uten å funnet en ledig plass, ja da blir man mester i å lukeparkere!
When you are used to drive around for 30 minutes to find a free spot you will be an exspert on parking like this.

Have a wonderful saturday evening! And enjoy you parking facilities!

11 kommentarer:

 1. Hehe, priceless! Jeg skjønner deg så godt, etter årevis med parkeringshelvete i Oslo er det freakin fabolous å kjøre helt frem til døra. Spesielt når man har vært på butikken. Og når man kommer hjem sent en kveld. Og når det er kaldt. Og når man er sliten. Ja, rett og slett alltid!! ;)

  SvarSlett
 2. Artig og veldokumentert innlegg om hverdagens små irritasjoner! Må si jeg kjenner meg veldig godt igjen, etter 13 år i Athens parkeringskaos er det en fryd å være trafikant på Verdal! Tror ikke jeg har lukeparkert eller betalt parkeringsavgift siden vi flyttet nordover:-)

  Hold ut, tenker det blir bedre på vestlandet!
  Lørdagshilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Bøyer meg i støvet!!! Det der hadde jeg aldri klart!!! Kan ikke skjønne åssen du kom inn der :o Er veldig gla jeg ikke bor i oslo, da måtte jeg kjøpt meg en sånn smart for two eller noe som man kan parkere andre veien, er en håpløs lukeparkerer ;) Skjønner godt du gleder deg til å sleppe det der ;)

  SvarSlett
 4. WOW!
  Det kalle eg mester i lukeparkering ja :o)

  Så flott ny header på bloggen din og da. Trudde fysst eg hadde kommt feil, tihi :o)

  SvarSlett
 5. Artig innlegg, og den lukeparkeringen hadde hvertfall ikke jeg klart. Imponert. Så fin header du har laget. Så flott at du har med de flotte bildene du hadde tidligere også.
  Ha en fin søndag.
  Klem fra Eva

  SvarSlett
 6. Du kan lukeparkera! Det er det ingen tvil om. Eg kan ikkje, - har liksom ikkje hatt behov for det, nei....

  Alt godt for ei ny kvardagsveke!

  Marian

  SvarSlett
 7. Skjønner akkurat hva du mener:):)Er noe herk...
  Takk for i dag...det var veldig hyggelig:)
  klemklem

  SvarSlett
 8. Bra lukeparkeringskills!! Må ikkje gløyma sånt når du kjem "heim";)

  Wenche V

  SvarSlett
 9. Dette er svært informativt innlegg, er den type informasjon du har gitt unike og verdt takknemlighet. virkelig et fint innlegg

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...