fredag 21. januar 2011

Gave på vandring :)

Da jeg var i Rosendal på jobbintervju fikk jeg en gave av Marian fra Marihøno.
Dette er en gave på vandring!, noe som betyr at de tre første som kommenterer på dette innlegget får en gave i posten av meg!
Jeg har allerede noen smågaver i tankene, så hvis du har lyst på en liten overraskelse i posten, legg igjen en liten hilsen.

Av Marian fikk jeg en kjempesøt liten sminkeveske med matchende nøkkelring. Dette er forresten Marians eget desing! Hun er så dyktig, og hun har sin egen butikk på Epla, Rosebutikken.

Marian har nå vært veldig flink til å velge ut en sminkeveske i farger som passer meg! <3
Tusen takk Marian! <3

When I was in Rosendal for my jobinterview Marian from Marihøno gave me a presant.

This is a gift to pass on witch means that the three first persons to leave a comment on this post will recive something from me in return.

I already have something in mind, så leave a komment if you would like a little suprise in you snailmail!

My gift from Marian was a qute little makeup pouch and matching keyring and I love the colors!
 It is here own design and she also has a onlineshop at Epla called Rosebutikken.


Måtte ta et bilde av baksiden også....

Jeg har ventet på henne i spenning og i dag kom Frida helt fra Hawaii! Hun er så fantastisk vakker.... og får frem et henført smil på mine lepper. Jeg har ikke funnet ut hvilken vegg hun skal få stråle fra enda. Vi komme nok til enighet over en flaske vin. Jada, en FLASKE. Kan aldri tenke meg at Frida var typen til å ta ETT glass nei! Maleriet er orginal akryl på lerret og jeg fant det hos Windy Spring Island Art Blog. Der er det link til butikken på Etsy. Windy har et vell av nydelige malerier. Har du lyst på orginal kunst til en overkommelig pris er dette stedet å ta en titt!!
I have been waiting for here to arrive and today Frida came all the way from Hawaii!

She is such a beauty... and she brings an admiering smile on my lips. I have not decided where here place to shine will be yet but we will figure it out over a bottle of wine. Yes! A bottle, I can not ever imagine Frida beeing the type of girl who only had one glass....

Thank you for your inspiering comments and welcome to my latest followers! I allways jump a little with joy when I see that someone has decided to follow :)
Have a wonderful friday evening all!

6 kommentarer:

 1. Eg vil, eg vil, eg vil!!!!

  SvarSlett
 2. Syns det var så kjekt at du fekk jobben,Malena! Det gler meg veldig. Var ikkje med hensikt at eg kulle vera blandt dei tre fyrste til å kommentera då, men...Takk for at du reklamerer så kraftig for meg...Epla-butikken har ikkje så mange ting enno då, men eg har ikkje konsentrert meg så masse om den.Er det noko som fell i smak på bloggen, kan ein ta kontakt.
  Ekstra god helg til deg!
  Marian

  SvarSlett
 3. Ojojoj... Det bildet... Jeg MÅ ha det! Det er jo som skapt for meg! Helt fantastiske farger, for et funn! Er det "one of a kind", eller finnes det flere?

  Å, det er sjelden jeg føler meg så truffet, her var det love at first sight!

  Og ikke misnt, grattis med ny jobb!! :)

  SvarSlett
 4. OH,I just missed out,never mind..Your eye for colour is fantastic..A bottle of wine sounds so good!..xx

  SvarSlett
 5. I missed out but I am thrilled that you are back. I missed you the past few days. I look forward to hearing more about the job soon. Have a great weekend! Julie

  SvarSlett
 6. A bottle Yes!!! In True Frida Style!
  Thank you so much! Cheers! Windy Spring

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...