onsdag 6. juli 2011

Kjære dagbok - Første uke i Rosendal


En liten detalj jeg glemte å fortelle barna da vi leide her.... det er basseng i hagen.
Og som Jenny sa da vi var her første dagen: "Mamma! For et perfekt sted, en perfekt leilighet OG perfekte naboer som inviterer oss på bading!" Det dere ikke ser her er at vi i tillegg fikk grilla pølser som "flyttemat". Tusentusentakk kjære husverter! Jeg klarer bare en ting om gangen og denne dagen var det kasser på kasser som skulle bæres og pakkes ut. Da går barna for lut og kaldt vann, eller ikke det en gang...de går for lut.
Utsikt mot sørvest.
Heldigvis fant barna seg til rette straks og fant tonen med sønnen i huset på 8 år. 
Men det er 3 personer til som fortjener en stor stor takk denne dagen! Dere vet hvem dere er, og jeg hadde jo aldri i verden klart meg uten dere. Spesiell takk til Drømmemannen som kom til Oslo med Caravan og henger, hentet alle kassene og møblene og kjørte dem over fjellet (nesten uten casualties....). Etter å ha fått alle kassene i hus passet han på at vi fikk i oss mat i løpet av de tre neste dagen. ...og ja mye mer til. Takk, du er fantastisk. 
Sånn ser stua ut. 1. juli hadde jeg ikke sofa, tv-benk, komfyr eller kjøkkenbord. Jeg er litt sånn.... det ordner seg sikkert. Og det gjorde det jo. Innen helga var over hadde jeg fått meg sofa og tv-benk (takk Kristin!) I dag hentet jeg meg kjøkkenbord med 4 stoler (takk Bjørg!) og jeg har bestilt komfyr. 
Julian har gledet seg til å treffe igjen 42' tommer`n og PS3'n i ukesvis. Det var derfor uaktuelt å skru av tv'n for å ta bilde.....
Er liksom litt tomt nedi ene enden av stua. Finner nok på noe ganske snart. Tar gjerne i mot tips!
I kveld har jeg sittet i sofakroken og sett sola gå ned og skumringstime legge seg over vannet. Akkurat som da jeg vokste opp. Det er stille, rolig og godt å være her. Solnedgangen er så kjent og kjær og nå vi atter sammen igjen. Som jeg har savnet deg :)

Har tatt masse masse før og etter bilder. Jeg har kommet i gang med noen av oppussingsprosjektene mine og har kommet meg mer eller mindre i orden her. 

Jeg liker veldig godt å slappe av i leiligheten og omgivelsene, men regner med at det blir litt hyppigere bloggings fremover. Håper dere fremdeles er med meg selv om det har vært ganske rolig her en periode.

Ha en fantastisk Torsdag!
Ses!

6 kommentarer:

 1. Hallo:)
  Så hyggelig og se...det ser jo bare fantastiskt ut alt sammen:)Gleder meg til flere bilder...
  klemklem og kos deg med solnedgangen...

  SvarSlett
 2. Velkommen til bygdas!! Kjekt å høyre og sjå at du har komme deg i orden. Her og går det i flytting, pakking, kasting, selging osv. og eg tar meg tid til litt maling innimellom. Eg har eit bord og ei hylle som tørker på siste strøket nett no!!

  I går solgte eg møblane eg har hatt til salgs, og no skal dei tømmast og blir henta i løpet av morgondagen. Litt mindre å flytte på!

  Ellers så går no dagane. Vi nyter den sola som stikker innom, et is og har ferie og. Har ikkje køyrt bil på 3 dagar, det er og ein del av det å ha ferie for meg...sleppe å "rakse rundt".

  Ha fine dagar. Snakkast før vi anar!

  SvarSlett
 3. Dette var jammen meg hyggelig lesing min kjære. Jeg føler at du føler at du har gjort det rette. At dette er det du vil og du er der du vil være - Det må være en herlig følelse. Håper jeg kommer til å føle det snart også :) :) Så kjempefin leilighet og det er jo bare drømmehagen til barna dine kan jeg tenke meg. Basseng og trampolne. Jeg ser for meg hvordan det kommer til å bli kosing der i sommer. Og jeg gleder meg til å følge med fra Rosendahl :) Love

  SvarSlett
 4. Velkommen heim kjære deg! Du har fått det fint i den vesle kåken din allereie og det blir spennande å følgja deg vidare - både her i Blogglandia og på skikkeleg! Tid til ein kaffi ein dag?

  marian

  SvarSlett
 5. WOW! Ikke verst :) Litt misunnelig nå kjenner jeg.. for ei flott leilighet, og ikke mist basseng :) ..og sommerværet hehe..
  Gratulerer så mye!
  Klem

  SvarSlett
 6. Herlig å væra tilbake igjen tenker eg :-)
  Velkommen!!

  Solnedgangane e nydelige her!! Eg e nesten lika facinert kver kveld... :-)

  Anne Tone

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...