fredag 8. juli 2011

Innflytting - litt før og litt etter


Bilde fra innflyttingsdagen. Ser nå i ettertid at jeg kunne vært flinkere til å ta fra flere vinkler. Men dere skjønner tegninga. Leiligheten er lissom... tom. Lissom.....

Skulle vel egentlig rydda vekk kidsa, men de koser seg sånn etter en lang og leken dag.


Vintage lampen av Den Lille Havfruen er en gave fra foreldrene til en god god venninne av meg.  Jeg er rett og slett beæret over at de ville gi den til meg i stedet for at den skulle stå bortgjemt i et skap i sommerhuset deres på et lite sted nordpå. Tusen takk Ivar og Synnøve. Jeg lover at hun skal få skinne i flere tiår til!


Havfuen. Hun har byttet sin vakre stemme i smekre ben for å kunne gå på land og finne sin prins....

Hun har fått en "ny" vintage skjerm for en 10'er fra loppemarkedet på Tåsen skole.


Kjøkkenet på innflytnigsdagen. Skapene fylles opp.... men da jeg fornøyd gikk gjennom oppfylte skap oppdaget jeg at bestikket mitt er borte.... Det ligger nok i mammas bod på Furuset.

Kjøkkenet. Den runde klokka henger irriterende langt oppe.... litt for mye luft mellom den og bildene under. 

Under det runde fatet (som er toppen på det marokkanske røykebordet mitt) kommer det en ceriserosa skjenk. Bord og stoler skal sannsynligvis males grått og lys/mint gardiner skal opp.


En plass må jo alt mitt vakre loppis-nipset kjøpt uten mål og mening få lov til å stå.


Var vel kanskje litt bedre organisert her.... 

Koblot er ikke bare for gamle damer! Bare så det er sagt!


Liten vase fra loppis på Løren skole. Brosten-sten fra Lisboa og en koreansk tekopp med lokk jeg fikk av en venninne for 8 år siden... Savner deg min venn.Bildeveggen på gangen.


Påfuglen er fra Indiska. Den sorte esken og glassvasen er fra .... et av loppis rundene mine....

Enda et loppekupp. Knall rød kaffekanne. Cathrine Holm kjelen er en gave fra Irina fra All of Irina. Tusen tusen tuuuuuuuusen takk Irina! Du er bare så utrolig snill!!
 Endelig er jeg også eier av en Cathrine kjele!! Turkis til og med!!  Tror ikke jeg kommer til å bruke den en gang. Bare at den står der  og er et eksempel på perfekt, folkelig og flott design er til stor glede.Hjertelig velkommen til nye følgere; Elin og Rosendal Gjestgiveri! 

7 kommentarer:

 1. Those roses are SO very beautiful! What a glorious colour, and I think I can smell them from here....

  SvarSlett
 2. Oh, yes, that window is beautiful, look at those vases, the flowers are glorious.
  Have a nice weekend.
  Big hugs from Brasil
  Tereza

  SvarSlett
 3. Fy sååå irriterende med den klokka såååå langt over de 2 bildene....(;
  Nydelig leilighet og så fint du gjør det. Blåååss i bestikk. MYE pent i plastikk...((;

  SvarSlett
 4. Hehehehe! Jepp! Men nå er det ordnet!

  Her går det i "Gost"-bestikk fra IDUN!

  SvarSlett
 5. congrats on your new home; you've obviously been busy!

  SvarSlett
 6. Heisann min venn :) Du har fått det så fint. Og ikke nok med det, du har sååå mye fint, karmstolen er så fin...hvilket stoff er det på den...eller er det så mørkt bildet at det ikke er skinn som dert ser ut. Og lampen din.....i love it :) flink flink flink...stooooor klem til deg :)

  SvarSlett
 7. My dear Baby! Hi thanks for your comment, it lighted my day! Lately I'm suepr bussy with work and my laptop decided it was its time to go for vacations to the thechnitian´s. So.. that's why no posts in a week. How was your moving? Did your kids get used to the change? I had quite a difficult time with Max when we moved to Mexico. And now, uff baby, so manu changes here too. Hope you are super fine my dear and all things turn the way you want. Guess I'll be back to blogging by thursday. By now, recieve my best wishes and a huge huge hug with tons of love!!! Best of lucks to you! XoXo :)

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...