lørdag 27. august 2011

Stuebilder og andre småting...


Plutselig føles det så rart å skulle blogge om min egen stue og hvordan jeg har det hjemme. I Oslo så er man så anonym, selv om jeg vet at mange av mine lesere er mennesker jeg kjenner var det ikke dem jeg traff når jeg gikk på butikken, på jobb eller ut på by'n en lørdagskveld. Men jeg fortsetter med bloggingen jeg.... :) Her kommer bilder fra stua mi og noen av loppe/brukt funnene fra denne våren.
Vel, først må jeg jo bare nevne (igjen) at jeg er så utrolig glad for å ha "fått" tilbake det gamle kinesiske bordet mitt. I midten er det innfelt en grønn såpestein. Bordet kjøpte jeg på butikken (Panda) jeg jobbet på da jeg studerte og jeg husker at jeg måtte jobbe i månedsvis for å nedbetale det. Veldig smart å jobbe på interiørbutikk ved siden av studiene ja... 
Buddha'en min! <3
Endelig fikk jeg en Buddha. Som noen av dere har fått med dere tidligere så kjøper man ikke Buddha til seg selv som Thailender. Det er noe man får i gave som en velsignelse fra familie og venner. Jeg elsker disse vakre statuene og har ønsket meg en i alle år. Denne fikk jeg som innflyttningsgave av en venninne. Den var hennes tidligere. Hun kjøpte den på en ferietur i Spania for flere år siden fordi hun falt helt for den. Det betyr enda mer for meg at hun ville gi den i gave til meg enn om hun hadde kjøpt den ny på en butikk. Tusen tusen takk Lene! Det er den vakreste Buddha jeg har sett og den betyr masse for meg.

Ikat-putene mine har jeg kjøpt på Milk & Cookies.ca på Etsy. 
Den butikken har så utrolig masse fine putetrekk! 
Vedsiden av tv'n henger en lampe jeg fant på Sinsen brukt.
Lampa fikk jeg øye på da jeg var på vei ut fra Sinsen brukt siste gangen jeg var innom der før jeg flytta fra Oslo. Jeg var innom for å hente en hvit rotting elefant som jeg hadde sikla på i et halvt år. Lampa lå stuet bort i en krok og jeg fikk den for en 100-lapp. Den kan enten henges på veggen....
...eller man kan skru av toppen og bare bruke den som bordlampe. Inntil videre har jeg hengt den opp ved siden av tv (se bildet over). 
Fra Absolutely beautiful things
Disse stolene har vært på radaren min ganske lenge nå. Faux bamboo Chippendale Chair.
 Kan liksom ikke helt forklare hvorfor. Noen har spurt meg om jeg har stol-fetish. 
Hehehe, tror egentlig det er en grei måte å forklare min hang til stoler på. Jeg elsker stoler!

designed by Grant Gibson for the San Francisco Elle Decor Designer Show house
Det er liksom noe med det rutete bambus mønsteret....eller noe...
De er ikke så lette å oppdrive her til lands. Så om noen vet om noen har stoler stuet vekk et sted og vil kvitte seg med dem, så si gjerne fra! Drømmen hadde vært 6 eller 8 uten armlene til en spisestue.


Ada and Darcy 
Liker veldig godt disse som er malt og har fått seg en myk pute.

Ada & Darcy

Ada & Darcy

...så du kan jo bare forestille deg hvor glad jeg ble da jeg fant denne stolen på Finn i April! Selgeren ville ha 700.- for den. Det synes jeg var veldig mye. Men etter mye frem og tilbake gikk han med på å selge den til meg for 500.- 

Lykke lykke! Den glade eier av en Faux Bamboo Chippendale Chair!

Som med flere andre bruktfunn jeg har, strever jeg med å male orginale møbler... Av en eller annen grunn liker jeg at ting beholder sitt opprinnelige uttrykk, jeg føler på en måte at jeg forringer verdien på møbler når jeg maler i moderne friske spreke farger....

Men de er jo så fiiiine når de er pusset opp! 
Jeg skulle egentlig hatt to av alt... et sett til å bevare og ett til å male....
Noen som har en gigantisk villa jeg kan flytte inn i?

I kveld er det taco, film og sofakos med barna som står på "tavleveggen". 

Takk for at du var innom her!
Hva skal du gjøre i kveld?

4 kommentarer:

 1. så koselig blogg du har:)! Skapet kjøpte jeg fra en danske dame. Fant det på finn.no;).

  SvarSlett
 2. Stolar ja! Eg har vel eitpar eg sku ha henta;))

  Lørdagskveld i ro og mak her og. Tv og godteri:)
  Imårå skal frøkena feire ein veldig forsinka 12årsdag..så då blir det nok baking og styr "heile dagen". Frøkena vil gjera det meste sjøl faktisk, så eg får bare ...rydde og sjekke underveis;)
  Ha ein riktig fin laurdagskveld!
  Klem Wenche V

  SvarSlett
 3. The lamp is fabulous! You have got a nice collection of interesting things, and I love how you have pulled it all together so that they enhance one another.

  SvarSlett
 4. Så flott det blir i nyleiligheta. Den Buddhaen var virkelig vakker. Jeg har en jeg også - fikk i julegave fra ei klassevenninne fra lærerskolen. Ha en flott fredagskveld. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...