torsdag 9. juni 2011

Kommentarer på Bloggerkonto

Er det flere enn meg som fortsatt har problemer med å legge igjen kommentarer? Jeg holder på å bli huegærn av å skrive lange kommentarer som ikke blir langt inn. Jeg har lagt merke til at det er tre ulike typer kommentargeneratorer:

1. der det kommer opp et eget vindu der man kan velge bloggerkontoen på egen orange "bar" nederst i kommentar-vinduet, (her får jeg alltid lagt igjen kommentar).
2. en annen der man kan velge ulike kontoer, eller velge å kommentere som Anonym, (av og til får jeg legg igjen kommentar som anonym, av og til ikke....).
3. samt en siste der man kan velge ulike kontoer, men der alternativet "Anonym" mangler.( her går det ikke å legge igjen kommentar...).

Hmmmmm, får meg til å lure....Hvilke type kommentargenerator har jeg?
Jeg blir sprrrrrrrøøøøøø av å ikke få lagt igjen kommentarer hos noen av dere! Noen som har løsningen? Er det bare meg som ikke har fått med meg hvordan man løser dette? Stine fra "Når man har tid til overs.... og flere andre blogger. Jeg har forsøkt å kommentere, men ikke fått det til.... Håper at jeg får fikset dette snart, slik at jeg kan holde kontakt og ikke virke helt egosentrisk og ignorerende. Skrekk og gru!

Legger med litt konfetti jeg fant på bloggen Amber Interior Design:

Jeg skulle ønske at jeg kunne få tak i (og ha råd til) et Suzani teppe som dette....


Dette blidet her ble tatt ved enden av Reinbuen.
Jeg vet, jeg vet. Link til siden de ble funnet er IKKE godt nok...., men de er for vakre til ikke å deles...

Sukk, hjelp meg kjære venner. Jeg trenger hjelp.

Er det forresten noen som vet hvordan man ordner med klokkeslettene på planlagte innlegg? Jeg har forsøkt å bruke denne funksjonene på flere innlegg, men har problem med at de aldri blir lagt ut.
(Ja. Jeg trykker på publiser innlegg når jeg er ferdig...)

ååååååå, en liiiiiiten ting til...... hvorfor, hvorfor!? legger LinkWithin-gadgeten min seg oppå kommentarfeltet mitt....
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer.

Ønsker alle en fin torsdags kveld. Nå er det jammen meg helg igjen snart!


10 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke hva du skal gjøre, men jeg innbiller meg at det går greit hos meg. Ihvertfall frem til noen sier at det ikke gjør det, he-he. Jeg bruker google chrome, som nettleser. Har eget domene, MEN jeg slet med å legge inn kommentarer fra hagebloggen min, fordi det å sjonglere mellom mine to blogger ble bare rot. Men blogging er nært tilknyttet google kontoer og mail, derfor ble det rot for meg å sjonglere mellom to blogger. Rotet var rett og slett hvilke konto jeg var tilknyttet, men jeg kunne ha brukt anonym. Hmmmm, så jeg tipper at det har med google kontoer å gjøre og hvilke mail man har brukt som påloggingsmail. , så ta en titt på den:DDDD håper du finner ut av problemet:DDD Klemz Grethe ps. du har en ordebekreftelse på din kommentarfelt.

  SvarSlett
 2. Jeg måtte huke av den der forbli pålogga boksen.når den var av virket det hos meg;)
  Håper det gjelper
  klem charlotte

  SvarSlett
 3. Jepp, var plaget av det samme, men så fort du får haket av "forbli pålogget" og åpne siden på nytt gikk alt så mye bedre!

  Det med at LinkWithin legger seg oppå kommentarfeltet er litt rart ja, jeg leste bloggen din på iPhonen min og der så alt helt greit ut. Kanskje prøve å legge inn LinkWithin på nytt? Ingen IT-guru:-)

  Klem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 4. Ja skjønte ikke hva det var, fikk ikke algt igjen noen kommentarer, men tror det har ordna seg nå :) Så utrolig herlige farger i inlegget :D klem fra Gamletingretten:))

  SvarSlett
 5. TAKK! Hake av på "forbli pålogget" løste problemet. Nå skal jeg gå bananas med kommentarer i øst og vest!

  Love you Babes!

  SvarSlett
 6. Godt du har fått tips her :o)
  Eg vil sjølsagt veeeldig gjerna ha ein lapp av deg og snuppa! Det e ikkje for seint :o)

  Du kan få adressa mi ved å sende meg ein mail te krempulsiv@gmail.com

  SvarSlett
 7. What a fabulous riot of brilliant colour. The brighter the better! Imagine how good it would feel to be in that pink room. Would be impossible not to be happy.

  with the comments - I think lots of bloggers are having troubles too.

  Have a lovely weekend.

  SvarSlett
 8. Herlige farger, og herlig teppe! Jeg plagdes også men som ei har skrevet lenger opp - det funket igjen når jeg tok bort haken på "forbli innlogget".
  Men når jeg leser bloggen din så er det noe dobbelt nederste på innlegget - det ligger annen tekst over.
  Ha en flott pinse.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 9. Herlig herlig:)
  Det var ikke bare du som etterlyste,samme dag etterlyste Anettes hus og noen oversiktsbilder.Nå har jeg svingt meg og malt kjøkken sofaen min,kjøkkenbordet,kista,piketitteren,det brune skapet på bildet og masse mere.Nå skal det bli orden i stua til besøket kommer.Så får komme på middag en kveld mens jeg har besøk og mens det er orden he he he
  klemklem på deg

  SvarSlett
 10. Prøvd å bruke Opera eller Firefox i stedet for Internet Explorer? Det gjør jeg og får kommentert uansett kommentarfelttype :)
  God helg til deg!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...