onsdag 22. september 2010

Hvorfor HelloHello Baby?

Vel. Jeg prøvde først å finne et godt "interiør-blogg" navn, som oppsumerte min stil og min personlighet. Det var enklere sagt enn gjort. De første ideene mine var alle opptatt. Da jeg endelig falt på ett-eller-anna+eklektisk lage jeg 3 forskjellige navn: EklektikaMe, Det eklektiske hjørnet og Interiørfusjon (som visst nok ikke har noe eklektisk i seg..). Men alle ble så formelle, eller hmmmm... hva skal jeg si? De var bare ikke helt meg. Så kom kvelden da jeg satt og jobbet med mitt første blogginnlegg... og bloggnavnet stemte fortsatt ikke. Det klang rett og slett en falsk og unaturlig tone i mitt øre... Det som så skjedde kan kort oppsumeres i denne diskusjonen på Facebook:

Så kort oppsumert med Gro sine ord: HelloHello Baby skriker riktig nok ikke "interiørblogg", men den er.... ikke bare litt Malena, men masse Malena, i følge meg og mitt musikalske øre.

HelloHello Baby kommer fra Telephone med Lady Gaga og Beyonce. Hvem er vel mer kunstnerisk, individuell og selvstendig enn Lady Gaga? Lurer virkelig på hvordan det ser ut hjemme hos henne? Hvis jeg skal dra paraleller så kan man vel si at det neppe finnes en mer eklektisk inspirasjonskilde en henne.
Desverre druknet denne UtRrrrooOoLiG VaKre kjolen i alt hysteriet rundt den idiotiske tåplige "kjøtt-kjolen" hennes...
Jeg har brukt to kvelder på å spore opp dette bilde og i jakten på bildet kom jeg (mellom alle kjøtt-kjole-artiklene) over denne artige linken Den skjulte meningen i Lady gagas video Telephone
(NB!: for spesielt interesserte)

2 kommentarer:

 1. denne bloggen gleder jeg meg til å følge:)
  åse

  SvarSlett
 2. What's up, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing facts, that's in fact good,
  keep up writing.
  Here is my homepage : Work from home jobs

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...