søndag 19. september 2010

Besøk av Arkitekten!

Hvertfall så nært det er mulig å komme en arkitekt! Broren min studerer på landskapsarkitekt skolen i Bergen. I går satt vi og laget de første skissene og skrev ned ideer. Første spadetaket på en prosess som kommer til å vare et par år er gjort! Brikken på bordet kjøpte jeg på Indiska på fredag. Den gir meg en anelse Missoni-vibber.... Jeg synes den er så fin!
Ved kjøkkenbordet er det alltid hyggelig å sitte. Kjøkkengardinene er ganske spesielle. De er sydd av mammaen til venninnen min. Jeg leier av henne og da hun spurte om hun skulle la dem henge sa jeg  jA! De er så IKKE meg! Men jeg digger dem, de er skikkelig sPrø, istapp-gardiner av avispapirstoff lissom'!?
Jeg har laget meg en drømmebok der jeg limer inn alle bilder som gir meg gode vibber. Skal jeg bygge et hus inspirert av noe som dette mon tro....?


Eller skal jeg la meg inspirere av Saunders?
Vi får se, jeg har et par år å drømme meg bort på (og spare/spise grøt), før jeg bestemmer meg.

2 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Så hyggelig at du fant meg så fort da:)
  Du sitter vel og koser deg med bladet du kjøpte:)Skal du bygge hus??Eller hvilket prosjekt har du på gang???
  Ja...her i Blogglandia er det et veldig hyggelig felleskap...men det kreves en del jobbing...en må rundt og være flink og legge igjen kommentarer så en får besøk selv og....
  Jeg skal love deg at jeg har brukt maaaaaaaange tier her inne....men det er gøy da....
  Håper du svinger innom Birkelunden igjen da...jeg er der hver søndag...
  Ha en kos kveld
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Hei hå! Ja takk ElinA, jeg tar i mot alle tips med glede! Oppdaget akkurat at man må sjekke for kommentarer selv. Er vant til facebook jeg, der får man jo beskjed om hver minste ting som skjer..., så det er grunnen til at jeg er litt treg med å svare...
  Du ser meg på Birkelunden, vær sikker! Takk for tips og oppmuntring :)

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...