Thailand

onsdag 17. august 2011

DIY

Hi and welcome!
After my DIY project was featured on Better After I have had a lot of visitors from all over the world. I am so grateful that Better After decided to feature my DIY.

If you like my DIY be welcome to check out the other projects I have done by clicking on the right side bar  under Ettiketter and DIY before and after (...or by clicking here).

Even thoug its been a while since I made this post I would love to hear what you think and please let me know if you have any questions! 

Thanks for taking the time to visit! and
Have a lovely day :)


Nå er det virkelig på tide å komme i gang med bloggingen etter ferien. Håper jeg fortsatt har noen der ute som følger med :)

Jeg har hatt 6 herlige uker med ferie etter at jeg flyttet til Rosendal.
 Det skal jeg selvfølgelig fortelle dere alt om, men i dag har jeg tenkt starte opp høstens innleggsrunde med et Gjer da sjøl-prosjekt jeg har hatt gående i sommer. 
Det startet med at jeg manglet skap plass på kjøkkenet.
 Jeg fikk overta disse to treskapene fra noen gode venner. Tusen hjertelig takk! <3
Jeg fant ut at jeg ville teste ut en litt skriiiikende farge som ville passe til det runde messing fatet og til fargen på veggen.
Valget falt på en dyp rosa bengalakk (ja jeg liker å ha skinnende flater...). Bena på benken fikk jeg kjøpt fra smedbergs.com. En svensk produsent som lager ben til skap, stoler og bord. Bena er 22 cm lange og kostet 60.- pr. stk. Bena malte jeg i gullfarge.
De blå glass-knottene fant jeg en dag jeg var innom Årmann i Rosendal. Inni skapet har jeg limt inn tapetprøver fra Pip studio og hyllene er malt hvite.

Det er forskjellig høyde på hyllene inne siden noen av vinglassene mine er høyere enn de andre...
Fiiiiine blå glass-knopper fra Årmann! Kjærleik!


Sånn ble det når det var fiks ferdig på plass :D Jeg er strålende fornøyd jeg! Og det til tross for at jeg for 2 åre siden ville ha blånekta om noen hadde påstått at jeg likte rosa.Nå ble det bare et full fart bilde i dunkelt kveldslys og uten stæsj og nips på toppen, så det ser litt stusselig ut der det står. Men det skal jeg seff fikse på ganske snart. Men nå er det en halvtime til med sofa kos før jeg skal legge meg. I morgen skal jeg lage en full oppdatering på hvordan vi har hatt det i sommer og hvordan de første dagene med jobb og skole har vært!

Ha en fin kveld! Ses i morgen kveld :))

P.S. Stor takk til Drømmemannen som limte sammen skapene slik at to ble ett, satte på bena og ordnet hylla for meg.
I love u helten min! <3 
6 kommentarer:

 1. 6 weeks of holidays! Woohoo that is a long time! Lucky you!

  No wonder you have the energy to create such a fab diy as this. Seriously love the colour - it's wild and happy. And the gold legs are a touch of fun. VIrginia x

  SvarSlett
 2. Riktigt snyggt och kreativt skåp! Häftigt med de svängda benen som bryter mot skåpets fyrkantiga form! /Eskil Smedberg

  SvarSlett
 3. Så flott det skapet ble! Riktig en fargeklatt. Gleder meg til å høre om ferien.
  Klem fra eva :-)
  PS: Godt du var "tilbake" igjen

  SvarSlett
 4. Ble jo bare kjempefin:)Flinka...hyggelig og høre at du har det bra....
  klemklem på deg

  SvarSlett
 5. Stilig! Kult å våge litt med farger, det blir ofte veldig vellykket :) Håper du koser deg og trives i Rosendal :) Klem

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...