Thailand

mandag 13. februar 2012

Kred til Miss Sophies World!

Jeg har fått ny header! 


Det var virkelig på tide med en litt bedre header. Jeg forsøkte meg på å lage ny header for 8-9 mnd siden. 
Hele prosjektet kræsjet og jeg tenkte at jaja, den jeg har holder for nå....og månedene fløy. Heldigvis var det noen som tok ansvar. 


Nemlig Anne Sofie med bloggen Miss Sophies world

Hun er bare hel skjønn! 
Mekker sammen noen headerforslag og sender dem til meg på mail. 

Sjekk ut bloggen hennes.
 Mye fint og inspirerende å se! Jeg liker når jeg finner blogger som ikke kommer i dusinet :)


P.S. Elsker maleriet over sofaen din Missy S!


10 kommentarer:

  1. Denne headeren er mykje av deg...mønster og farger...og et hint av Thailand:)
    Men liker gamle headeren din og eg.

    Wenche V

    SvarSlett
  2. Ha ha ser du har tatt å kontaktet min faste header ansvarlig ja :) Hun er veldig flink :))
    Du misfortod dagens innlegg.... det er ikke at jeg tror jeg er best eller først.. det er bare at jeg er sååå lei av å bli lei av mine ting... og så bare tanker om det :)

    SvarSlett
  3. Heisann! Det er godt du ble fornøyd med headeren,men det er jo DU som har sagt hvordan du ønsker å ha den, jeg har bare forsøkt å sette sammen noe etter DINE tanker! Har litt hektiske dager nå, men kommer tilbake til deg når det har roet seg litt! :-)

    SvarSlett
  4. Stilig ny header!

    Håpe du trives på vestlandet :o)

    SvarSlett
  5. Så tøff den var. Skal inn og titte på bloggen hennes.Nyt tirsdagen.

    SvarSlett
  6. Hei - badedamen! Ja, mindre blogging og meir "livet"? Tenkte berre eg skulle gje deg ei lita utfordring i form av ein AWARD. Du får kikka innom - og så får du vurdera om du tek den vidare. Iallefall: Alt godt til deg!
    Klem.Marian
    PS: Neste gong er det min tur til å spandera kaffi!

    SvarSlett
  7. Hei hei. Lurte bare på hvordan det stod til? Savner innleggene dine. Her i nord snør det store snøfiller akkurat nå så jeg er temmelig værsyk for å di det mildt. Ha det fint! Klem fra Nord :-)))

    SvarSlett
  8. Dette er mitt vitnesbyrd om hvordan jeg endelig ble med i den nye verdensorden, Illuminati etter at jeg har prøvd å bli med i over 2 år nå, men svindlere tok penger fra meg flere ganger. Jeg har søkt etter å bli med i Illuminati så lenge, men svindlere fortsetter å ta pengene mine til tidlig i år da jeg møtte Lord Morgan online som hjalp meg med å bli med i brorskapet på nettet, og jeg mottar summen av $ 1.000.000 dollar til banken min konto umiddelbart etter mitt initieringsritual på nettet, og jeg vil også tjene $ 33 000 dollar i måneden, jeg er veldig fornøyd! Og lov å spre det gode arbeidet til Lord Morgan. Hvis du er interessert i å bli med i den nye verdensordenen Illuminati i dag, kan du kontakte Lord Morgan i dag i stedet for å godta svindlere for å ta pengene dine for å hjelpe deg med å bli med. Kontakt Lord Morgan Epost: Illuminatiofficial565@gmail.com eller +1 (202) 443-3754

    SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...