fredag 25. februar 2011

Te-huset på Grünerløkka..

...er en herlig butikk. En fantastisk duft av blomster blandet med teduft kiler deg i nesen straks du trer innenfor døren. Sørvisen er upåklagelig, man blir alltid møtt av en høyst profesjonell, men veldig sørvisvennlig og smilende betjening. At disse menneskene kan sin te er 110 % sikkert. De fremstår som kunnskapsrike og har den samme stolte holdningen som vinkjennere har, men uten oppstoppernese-faktoren.
Butikken er gjennomført.

Te i alle smaker og nyanser man kan tenke seg, og i flere man ikke visste om.

Utstillingene og tekoppene. Alt er så vakkert i denne butikken.

På søndager har de Te-party! Da brygges det te over en lav sko, og man kan smake seg frem til sin favoritt. Herlige krydderkaker er det og mulig å få seg en smakebit av.
Jeg har vert innom og prøvd mange uliketyper og funnet to jeg skal gi bort i gave.

I dag fikk jeg etter lang tid vendt tilbake til Te-huset. Da jeg kom inn i dag hadde jeg egentlig klart for meg hva jeg skulle ha, men så fikk jeg øye på Jasmin-flowery-green-tea (eller noe sånt...husker ikke sånn nøyaktig..) i en nydelig teboks. Jeg åpnet toppen og tok en sniff.... og var helt solgt. Så fant jeg en annen te som heter Canelle, te med kanel i, anbefales med litt melk i. Jeg fant to små perfekte te-gaver. I morgen er de forhåpentligvis på vei til Vestlandet....

Ha en god helg alle sammen, og takk for alle hyggelige kommentarer!

P.S. Velkommen til mine to siste følgere: Den gode feen og Dia. Jeg synes det er så stas med nye følgere :) 


11 kommentarer:

 1. Hei snuppa....
  Jo..da jeg er nok i Birkelunden på søndag:)
  Greier nok og få til en kaffe pause..
  klemklem

  SvarSlett
 2. What beautiful tea products..especially those little amber/yellow translucent tea cups!

  SvarSlett
 3. Kjekt å ha deg tilbake!! I går var eg og Terje i Bergen og fekk litt inspirasjon til huset. Ungane har lege hos Marianne og Rune, og eg har fått sove ei heil natt utan å bli vekka!! No har vi ete frukost kl 11 liksom, og det er sjelden. no skal vi henta dei!

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Så spennende sted, aldri vært der, men kanskje jeg får ta turen innom neste gang jeg er i Oslo. Flotte bilder herfra, ser veldig stemningsfullt ut!
  Ha en fin søndag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. For en allsidig og hyggelig blogg! Fant deg gjennom Jeanettes kreative utbrudd, der hun i et innlegg skrev om boligreportasjen fra mitt hjem, avbildet i Kamille! Så hyggelig du ble inspirert. Ingenting er bedre enn det! Stå på. Kommer igjen. Ta gjerne en titt hos meg, ny åpnet blogshop og en liten giveaway på gang! Uansett GOD SØNDAG!! Mvh Signe Schineller

  SvarSlett
 6. Heisann...
  sto og speidet etter deg..men det var surt og kaldt i dag...og ikke så veldig mye folk...
  nr mitt er 91537465.....hvis du skulle trenge meg...
  klemklme klem til lille goe du...

  SvarSlett
 7. Hallo min kjære kjære venn. Har tenkt så mye på deg- Det må være en forferdelig tid for dere. Min du og din familie er i mine tanker !! Og så ble jeg vanvittig glad over å se deg kommentere ....Marlena is back !! Jeg skal kommentere tilbake til deg har jeg bestemt meg


  Stooooor klem )

  SvarSlett
 8. Hello! This tea shop looks lovely. I have a passion for tea and tea salons, we just returned from Paris where we visited Mariage Freres and Laduree for tea and macarons :) If you're interested to see, you might like to have a look at our recent blog.

  Hope you've been well!

  SvarSlett
 9. Hei Malena:)
  Først av alt; så tenker jeg masse på deg!!
  For det andre så synes jeg du har en veldig fin blogg. Du skriver så bra og beskrivende og ikke minst morsomt til tider;) Jeg er egentlig ikke noen "bloggfølger" men må si at jeg har begynt å følge noen og synes det er moro.
  Dette te-huset skulle jeg gjerne besøkt!
  Klem til deg fra Linda i Sverige!

  SvarSlett
 10. En av mine favorittbutikker her på Grunerløkka Malena! Og for en service..herlig!!:-)

  Klem fra
  Katarina

  SvarSlett
 11. You have delightful, elegant taste, a person after my own heart (and mind.

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...