torsdag 23. desember 2010

Julebrev

Da jeg var i mine tidlige tyveår, sendte jeg julekort hvert eneste år. Jeg hadde en liste på 40 personer jeg sendte kort til, men da jeg ble småbarnsmor ble det mindre og mindre tid til julekort, og da Jenny ble 3 år ble det full stans på julekortutsendelsene. Men nå, etter 8 års pause har jeg endelig fått tid til å sende julekort igjen!
I går hjalp Julian meg med å klistre frimerker på konveluttene. Heldigvis er det andre tider nå, så han slapp å slikke i seg litervis med bitter frimerkelim sånn som vi måtte i gamledager.

Kjære bloggleser!

Nå er snart 2010 ferdig og ett nyt år står for døren.

Julian går nå på første trinn. Han var veldig klar for å begynne på skolen etter sommerferien. Overgangen fra barnehage til skolen gikk veldig fint. Han stortrives, og særlig med å få mange nye venner på sin egen alder. Livsmottoet hans ser ut til å være: «en hver fremmed er en potensiell venn!» Han går på fotball og i vår spilte han i sin første fotball-cup. Det var stoooor stas da alle deltakerene fikk hver sin pokal! Og en stolt mamma!

Jenny går nå på 5. trinn. Hun er i ferd med å bli tenåring allerede og blandt de flinkeste i klassen i følge kontaktlærer. Jenny er min rake motsetning. Hun er pliktoppfyllende med alt som er skolerelatert. Som alenemor er det ikke alltid like enkelt å ha god tid på morgenen, men Jenny passer på og er hysterisk opptatt av å komme tidsnok til skolen hver eneste dag. Jeg forstår det ikke helt... jeg som alltid kom 15 min for sent, stadig glemte jeg gym og badetøy, jeg gjorde lekser med ujevne mellomrom og var storsett ubekymret over det hele..... men heldigvis er ikke Jenny sånn, jeg er veldig stolt av flinke jenta mi <3

Selv jobber jeg på mitt tredje år som logoped i PP-tjenesten i Oslo. Det er en fantastisk spennende jobb, med mange forskjellige utfordringer. Valg av utdanningsretning var riktig, endelig fant også jeg min lest her i livet. Vi tre bor sammen med Molly Pus i en varm og koselig leilighet på Tøyen i Oslo. Sommeren 2011 er planen å flytte hjem til Rosendal. I dag sendte jeg min første jobbsøknad til PPT -kontoret i Kvinnherad. Nå går jeg å venter i spenning på svar første uka i Januar......


Helt til sist vil jeg ønske de tre siste følgeren velkommen!
Solveig <3,
 og danske Fru Hygge!
 Hjertelig velkommen, jeg synes det er veldig stas å få nye følgere :)))
Jeg kan anbefale en titt innom begge bloggene, I en Eske lager fantastiske tegninger med en helt spesiell teknikk som kalles prikking, og Fru Hygge lager de sjønneste støffa bamser og små figurer. Begge har ting som står høyt på ønskelista mi! Stikk innom begge å ta en titt, hos I en Eske er det til og med en Give Away på gang! :

God Jul og de beste ønsker for det nye året til alle som er innom!

P.S.!
Fant akkurat ut at Solveig (Kvardagsgleder) også blogger! Ta gjerne en titt, jeg har ikke fått tid til å surfe rundt der inne enda, men hun er jo fra Baroni-bygda, og da må det jo bli bra ;)


5 kommentarer:

 1. Hei Malena!! Kjekt å lese julebrevet ditt, og ein flott blogg du har! Kikk gjerne innom min blogg og, så ser du kva vi styrer med for tida!!

  Ha ei fin jul! Kjekt å høyre at de kjem vestover til sommaren. har skjønt at det har vore draumen din ei stund <3 Klem frå Solveig

  SvarSlett
 2. Hallo hallo snupp:)
  Ja det har vært utrolig hyggelig og bli kjent med deg og:)
  Dere får kose dere masse i julen..her holder jeg på for fult.med rydding vasking og pynting:)Faren til sønnen min kommer på middag klokken seks..
  Stor go juleklem til deg...

  SvarSlett
 3. Tusinde, tusinde tak fordi du har linket min blog på din side! Det er jeg meget glad for!:0)Det er så hyggeligt at få "besøg" fra Oslo på Fru Hygge!
  Jeg kan godt forstå, at du ikke have tid til at skrive julekort, da dine børn var små! I år har jeg ikke fået sendt et eneste, men har i stedet fået bagt julekager med Astrid, så tiden er vist bare brugt på lidt andet, godt!:0)
  Stort Julekram til dig
  fra Mette

  SvarSlett
 4. Hi, Thank you for stopping by Northern Light, looking forward to many returns! ;)

  The image is not of my Christmas tree, but I totally love how it has a few pops of pink!! The tree is sitting in an old iron urn, and I have been on the lookout for one for a while, but not yet found one I like; either too small or too big! BUT noe I have a whole new year to find one :)!!

  Hope your move will go smooth, lykke til!
  Northern Light

  SvarSlett
 5. heisann min vakre venn :) TUSEN TAKK !! Jeg vet det er lotus....men da jeg skrev det ble det borte...visste al valmue ikke var rett...irriterte meg...så sa du det !! ha ha ,,,bra !!
  Så pene og snille barn du har, pia di høres ut som mi....utrolig uik mammaen sin... du må ikke flytte før æ kjem te <Oslo da :) Neida kommer i januar. Rosendal...hvor er det ?

  Stooooor klem

  SvarSlett

En melding er alltid hyggelig! Hit me Baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...