Thailand

mandag 7. november 2011

Banankake med pasjonsfrukt! Banana kake with passion fruit!

Her går det unna så det suser om dagen! Bloggen kommer dessverre nederst på lista.
 Her er en liten kjappis bare sånn for å gi dere noen smuler for å holde bloggen min i live ;)

Mellom ting og tang jeg har holdt på med i dag, fant jeg ut at jeg skulle lage banankake av 3-4 brune bananer som har blitt liggende i kjøleskapet lenge nok til at de er supre til kakebaking. I kjøleskapet ligger det også 5-6 pasjonsfrukt som jeg kjøpte på impuls for en uke siden. Mon tro om pasjonsfrukt vil gjøre seg godt i en banankake? 

Dette testet jeg ut ved å fylle banankakefyll i 2 muffinsformer og grave ut innholdet i en pasjonfrukt og fordele det på muffinsene...


Må nok jobbe litt med utseende her, men smaken er det ingenting å utsette på! 
Fy SØREN! Fantastisk godt!!

Oppskrift: 

1 dl sukker og 2 egg piskes til eggedosis
2 dl hvetemel 
(jeg har faktisk brukt fullkorn hvetemel fordi Jenny kjøpte feil da jeg sendte henne i butikken etter mel. Men kaka smaker fab likevel!)

1 ts bakepulver, 1 (god) ts vaniljesukker og 50 gr. smør.

....ja... og 3 overmodne bananer og 3-4 pasjonsfrukt seff.

Bland alt sammen og stek den i 40 min på 175 grader.

Jeg pleier å dobble oppskriften. ;)



Ikke noe ostekrem på her i dag siden det er mandag. Bare saftig herlig enkel banankake.

Ha en strålende uke folkens! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...