Her går det unna så det suser om dagen! Bloggen kommer dessverre nederst på lista.
Her er en liten kjappis bare sånn for å gi dere noen smuler for å holde bloggen min i live ;)
Mellom ting og tang jeg har holdt på med i dag, fant jeg ut at jeg skulle lage banankake av 3-4 brune bananer som har blitt liggende i kjøleskapet lenge nok til at de er supre til kakebaking. I kjøleskapet ligger det også 5-6 pasjonsfrukt som jeg kjøpte på impuls for en uke siden. Mon tro om pasjonsfrukt vil gjøre seg godt i en banankake?
Dette testet jeg ut ved å fylle banankakefyll i 2 muffinsformer og grave ut innholdet i en pasjonfrukt og fordele det på muffinsene...
Må nok jobbe litt med utseende her, men smaken er det ingenting å utsette på!
Fy SØREN! Fantastisk godt!!
Oppskrift:
1 dl sukker og 2 egg piskes til eggedosis
2 dl hvetemel
(jeg har faktisk brukt fullkorn hvetemel fordi Jenny kjøpte feil da jeg sendte henne i butikken etter mel. Men kaka smaker fab likevel!)
1 ts bakepulver, 1 (god) ts vaniljesukker og 50 gr. smør.
....ja... og 3 overmodne bananer og 3-4 pasjonsfrukt seff.
Bland alt sammen og stek den i 40 min på 175 grader.
Jeg pleier å dobble oppskriften. ;)
Ikke noe ostekrem på her i dag siden det er mandag. Bare saftig herlig enkel banankake.
Ha en strålende uke folkens!